Crowdfunding

‘De zee en het meisje’ is een graduation filmproject van een groep jonge filmmakers. Het heeft een educatief doeleinde en is zonder commerciële insteek.

Deze artistieke autonome film, naar een script van regisseuse Floortje Mols en met Victor Reinier als één van de acteurs, zal te zien zijn op het afstudeerfestival van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.

De film zal daarna worden ingezonden naar meerdere filmfestivals waar hij hopelijk, dankzij uw steun, hoge ogen zal gooien.

Het scenario is geïnspireerd op het poëtische kinderboekje ‘Klein verhaal over liefde’ van Marit Törnqvist. Zij is onlangs genomineerd voor de Hans Christian Andersen Award 2014. Dit wordt ook wel de Kleine Nobelprijs genoemd. Het is de hoogste eer die je als kinderboekenmaker kunt ontvangen.

De mooie tekeningen uit het boekje en het strand van Bergen aan zee hebben ons geïnspireerd om deze artistieke (kinder)film te maken met surrealistische en humoristische elementen.

Wij steken zelf al veel tijd en geld in de realisatie hiervan, maar we kunnen alle extra hulp goed gebruiken! En waarom niet gezamenlijk een steentje bijdragen aan het tot stand brengen van een mooie filmproductie in deze donkere tijden?

Door mee te helpen aan het creëren van kunstuitingen als deze maken we de wereld een stukje mooier en vrolijker!

Alle kleine en grote beetjes helpen en elke euro besteden wij zorgvuldig.                             U kunt een bijdrage leveren door geld te storten op:

ING rekening:  6 78 26 22 33
t.a.v. FEM Mols te Hilversum

Doneert u €50,- of meer dan krijgt u de DVD van de film. Bij een bedrag van €100,- of meer word u ook nog persoonlijk uitgenodigd voor de première. Bij €500,- of meer krijgt u naast alle eerder genoemde extra’s ook een origineel decorstuk van de film (en een dikke kus van de regisseuse!)

Extra informatie en updates over de voortgang van het project zijn te vinden op onze Facebook pagina: http://www.facebook.com/DeZeeEnHetMeisje en de

website: www.dezeeenhetmeisje.nl
Voor vragen kunt u natuurlijk altijd persoonlijk contact met ons opnemen:

floortje@flowfilm.nl – 06 44098326

Wij danken u alvast voor uw donatie en wie weet zien we elkaar op de première!

 

Vriendelijke groet,

De makers van ‘De zee en het meisje’.

Comments are closed.